Så där ja! Nu satt jag här igen… Tappade inspirationen totalt efter Ammarnäs-resan, när det gäller bloggandet alltså… Nu börjar den komma tillbaka, så jag gör ett försök igen! Däremot blir det inga bilder idag, för jag måste köra in en hel hög innan jag kan lägga ut dom… Har för stort minneskort i kameran *skratt*

Helgen i Ammarnäs var fantastiskt rolig! Stugorna fina, ungarna glada, vädret helt ok, och så fick jag mej ju en liten islandshäst-tur oxå!! En hel del skoteråkning och grillning hanns ju självklart med! Både Alfred och Sanny verkade trivas bara fint och dom dansade, pussades och busade hela kvällarna! Dock var vi helt utslut när vi väl kom hem på söndagkväll… Gissa om vi var förvånade över att Sanny lyckades hålla sig vaken ända från Sorsele och hem! Hon var inte ens arg förrän vi var i Strycksele, så sista biten fick jag kämpa hårt för att hålla humöret upp på oss! Vi har nu förstått en hel del av tjusningen med att åka till fjälls på vintern, men dock inte så mycket att man ställer husvagnen där uppe, eller köper stuga smiley

I övrigt har livet mest rullat på! Veckorna bara FLYGER iväg, och inget särskilt blir gjort, mer än de sk måstena… Fattar inte var tiden tar vägen!? Tänkte anmäla Svante till lite vänstervarvning nu på Club Show, men det visade sig krocka med hämtning av häst, så det bidde inget. Får se om vi hittar nåt i sommar, om inte all päls trillar av… som det ser ut nu har han ovanligt mycket kvar, men han har inte fällt klart än! På tal om fällning så har det nu kommit fram en häst ur all päls där… Hon har fått sina fina “go-fläckar” och ser väldigt fin ut! Bara synd att hon e lite korpulent… Men det ska vi nog råda bot på. Fyndade en fin rockard, så nu kan jag börja köra henne lite försiktigt när hon kommer hem! Det blir på torsdag hon kommer. Vi åker och hämtar Gnistan på morgonen, för då åker Cjell och Margoth ner med Vicke till söderlandet! Känns helt vansinnigt att dom ska flytta… Som tur är går det ju att hälsa på även om det är långt! Men SHIT vad vi kommer att sakna dom!

Förra veckan låg jag & Sanny däckade i förkylning. Flera år sedan jag var så slut av nåt sånt! Satt å räknade lite för kul, och kom fram till att vi har sovit i snitt 17 timmar per dygn om jag räknar måndag, tisdag & onsdag. På torsdag återvände vi dock till livet, och fredag blev som en vanlig dag. Sanny på dagis och jag på jobbet!

Svante har fått börja träna så smått igen. Han ska få gå lite spår nästa helg, så han oxå får göra nåt riktigt kul! Var ute och kastade lite dummies här om kvällen, och han blev spritt språngande gaaaaalen! Har aldrig sett honom så lycklig för så lite! Måste skärpa mig när det gäller honom nu! Han fyllde förresten 6 år den 8/5. Har lite svårt att fatta att det gått så många år sedan han kom till världen, men det verkar ju stämma när man läser stamtavlan smiley

Jaja! Nu har jag iaf sammanfattat väldigt kort om vad som hänt, så nu ska jag försöka ta itu med alla bilder!

Vi hörs! //den ej längre försvunna U