Joho ni! Så här är det…. Jag är LAT!! Jag har inte orkat sätta mig för att uppdatera bloggen, utan spelat div skitspel på datorn istället! Här rullar allt bara på just nu, händer inte såååå mycket. Inget viktigt iaf… Dock har det varit vissa aktiviteter.

Under midsommarhelgen var i Sandsjön (nära Blattnicksele) för att campa lite med husvagnen. En supermysig helg med trevligt sällskap. Magnus & Sara hade lånat en husvagn, så det var vi som åkte. Herrarna fiskade lite och vi andra bara njöt. Barnen trivdes himla bra, och Svante likaså. Han blir nog en alldeles bra campinghund tror jag. Här kommer en liten bild på Sanny & Matti från ett av pool-besöken i Blattnicksele.

Min älskade Gnistan fortsätter att slanka till sig, och nu rider vi henne varannan dag. Hon har gått ner MÅNGA hål på sadelgjorden. Nu gäller det bara att få Svante att fatta att man inte kan gå FRAMFÖR hennes hovar, för det gör ont. Vore ju kanon att få ta med honom ut i skogen samtidigt, men just nu vågar jag inte. Sist jag provade fick han en hov i röven och en mot revbenen. Tur Gnistan är klok och bromsar så det bara tar pyttelite. Tycker dock att gossen borde ha någon självbevarelsedrift, men tydligen inte *suck* Men det blir väl bättre med tiden!

Gnistan blir putsad av V

Har oxå insett att utan V skulle det vara väldans jobbigt att ha häst! Det är helt underbart att ha någon som kan hjälpa till när det kör ihop sig. Som förra veckan t.ex. när ryggen sa upp sig… Kom inte ur sängen i söndags utan att tårarna sprutade. Som tur är finns Gumman Tö och hon vet precis hur hon ska laga mig!! smiley

Den 26/6 hade jag besiktningstid på min opel. Dagen innan reagerade jag på att den lät konstigt när jag kom på jobbet efter att ha lämnat Sanny på dagis. På kvällen när Matti kollade hade ju självklart ljuddämparen gått lös… Jävlar, tänkte vi men vi var tvugna att besikta iaf. Annars hade vi fått körförbud. Som kronan på verket tog bromsarna jätteojämt, så det blev ombesiktning. När Matti hunnit en bit efter besiktningen lät det “skrammel” och sen hade han ingen ljuddämpare alls! smiley Den fick han backa tillbaka och slänga i bagaget. Det var ju sjysst att den satt kvar medan han besiktade iaf… Till råga på allt var det stekande sol den dagen, och det finns ju ingen AC eller nåt sånt lyx i den… Gissa vem som var på rätt dåligt humör när han kom hem på eftermiddagen?! smiley Har försökt förklara för honom förut att det är hett som i Hades att köra Opel på sommaren, men han har nog inte riktigt förstått förrän nu *skratt* Det blev iaf till att kolla på Blocket efter bilar lite smått för framtida inköp, men det fanns ju en jättefin Skoda Octavia Kombi på annons. Vi ringde, åkte och kollade och kom hem med denna…

Det är inte heller någon lyxbil, men den har AC!!!!! Dessutom ryms både Svante och barnvagnen i bagaget. I Opeln fick Svante ligga i baksätet om vagnen skulle med. Dessutom är det en billig bil att äga (skatt & försäkring) och den går billigt! Jag är helnöjd. Något som gör mig mindre nöjd är att Svante inte är helt kurant!

En morgon när jag kom på jobbet såg jag blodfläckar på golvet. Det visade sig att min hanhund “löpte” Ringde veterinären och fick komma samma dag. Efter div. undersökning och ultraljud konstaterade hon att det var prostatan som tramsar. Han har typ blodblemmor på den, men hon såg inga tumörer iaf… Alltid något positivt. Efter en hormonspruta hoppas vi att det blir bra, annars får vi se vad som måste göras! Känns hur som helst rätt jobbigt, för jag vill ju att han ska få va helt frisk! Det är ju mitt hjärta!!!!

I fredags åkte Matti och Magnus iväg till Ammarnäs för att fiska. Dom bör dyka upp här hemma imorgonkväll nån gång. Känns skönt att dom e tillbaka, för det börjar bli rätt tomt här hemma. I lördags kom dock Sara och Alfred hit, och dom stannade till söndag. Vi hade en supertrevlig kväll och ungarna verkade också trivas. På dagen åkte vi till Lycksele och shoppade lite. Jag hittade ett par tajts, en mössa och en klänning till Sanny av märket “Villervalla”. Superfin kvalité men inte billiga *suck* Kan dock motivera köpet med att det var på REA smiley

Nu är det semester, och vi har inte planerat så mycket alls. Vet bara att vi ska till Happis en sväng och ev. till Blattnicksele en gång till med husvagnen. Får se vad som händer. Vi är lediga i fyra veckor, men Sanny har lov i fem. Dagis flyttar vår första arbetsvecka, så då får farmor & farfar rycka in i en kombination med mormor och kanske nån fler. Blir spännande att se hur det ser ut när dom börjar på “nya” dagis. Det jag har sett ser superfint ut! Alltid kul med nytt!

Nu är det inte länge kvar tills Sanny får en ny kusin. Beräknat datum är den 28/7 om jag inte minns fel. Jättespännande! Var ner med en del pytte-kläder ikväll på väg till stallet. Här kommer en bild på den blivande storasystern och Sanny! Kan bara meddela att det är INTE lätt att fota två yrväder på samma bild *skratt*

Nå ja! Nu har jag svamlat nog för den här gången! Håll tummarna för Svante, så hörs vi!

//U (som ska börja baka bullar nu!)