Så var semestern slut! Fast jag ska nog erkänna att det är rätt skönt att komma tillbaka till rutinerna igen! Men det får man väl inte säga högt *skratt*!

Sanny är ledig från dagis den här veckan, för from måndag har vi ett nytt dagis här i Hällnäs! Det blir superfint! Kul när dom små får se dom större barnen på skolan oxå! Sanny LÄNGTAR!!! Farmor & farfar är såna guldklimpar så dom ställer upp och är här till torsdag för att ta hand om vårt yrväder! Helt sanslöst att hon redan kan prata, snart klä på sig själv (om det inte är massa knappar och dragkedjor) sova i en “riktig” säng utan att trilla ur osv. Vart tar tiden vägen??? Hon var ju nyss bebbe! På tal om bebbe så har jag blivit faster igen! I lördags damp det ut en liten tjej! ÄNTLIGEN!! Vi har väntat…. Har inte träffat henne än, men i slutet på veckan kanske! Tänkte det kan vara skönt att få va ifred hemma några dagar först för familjen!

Vad har vi gjort hela semestern då?? Mest varit hemma för en gångs skull. Det blev några dagar i Happis för att träffa Mattis släkt, och sen några dagar i Östersund bara för kul! Husvagnen har varit kanon, men det blir nog en nyare till nästa sommar! I övrigt har mycket tid gått åt till Gnistan. Hennes förbaskade juver-inflammation vägrar släppa helt, men det går iaf åt det bättre hållet! Hon har gått ner hela 15cm i omkrets runt magen nu! Dessutom börjar man se MUSKLER!! Hon blir bara piggare och piggare! Nu måste man ju BROMSA! Det hade jag inte trott när jag fick hem henne *skratt*

Matti har börjat bygga vår nya bastu! Det kommer att bli superfint med klinkers på golvet och murat brandskydd bakom kaminen och vattenvärmaren. Tanken var att vi skulle fixa en altan i sommar, men det blev bastu i stället. Tänk vad mysigt det kommer att bli att sitta där inne i höstmörkret och bara njuta sen!!!

På Svante-fronten händer det inte överdrivet mycket! Han har slutat “löpa” sen han fick hormonsprutan och verkar rätt nöjd över att följa matte till stallet, äta lite skit, äta lite gräs och springa massa när matte är ute med hästen! Till slut kom han på att man inte kan springa UNDER hästen eller bita henne i bakbenen när man är ute! Han har blivit helt suverän på att hålla avstånd utan att dra iväg för långt!

På fredag har vi tagit ledigt för att gå en sväng på Nolia, köpa klinkers, köpa lite prylar till hästen och bara njuta! Känns skönt att få åka iväg på tuman hand en gång. Blir inte allt för ofta man kommer iväg utan Sanny!

Nä! Nu har jag skrivit nog för ikväll. Ska gå ut och hänga tvätt, duscha bort lite hästlukt, och sen blir det gonatt!

Avslutar med en badbild på Sanny som jag tog i söndags. Var utanför Levar hos Elisabet i stugan. Hon flyttade ju till Uppsala den rackaren, så nu träffas vi allt för sällan, men det blir desto roligare dom gånger det händer istället!

Vi hörs! //U