Jaaa, hörrni! Idag är det faktiskt en sån dag. Idag fick fina Gnistan somna in, för nu har vi försökt ALLT och det hjälper inte…
Efter en segdragen juverinflammation som aldrig ville släppa fick vi till slut ge upp!
(En av anledningarna till att det verkligen inte blivit något bloggande)

All tid som inte varit arbetstid har i princip tillbringats i stallet… Hon har varit pigg, glad, hungrig, tjurig, absolut goast och allt en häst kan tänkas vara, men… den jäkla inflammationen har aldrig gått bort helt. Förra veckan gjorde vi ett sista försök med en antiinflammatorisk kur, men efter 2 sprutor fick vi ge upp!
Igår när jag kom till stallet var hon supersvullen i benen. Det var som telefonstolpar. Beslutet var då inte svårt att ta (missförstå mig rätt)! Imorse ringde jag veterinären, som kunde komma redan idag och sen var det klart. Gnistan hade inte kunnat vänta längre, för kroppen började ge upp… Hon fick iaf somna in med humöret i behåll! Hon var så fin! Viktoria hade flätat in blommor i manen och svansen, och hon glänste som en kopparbunke (fast brun, såklart).

Orkar inte skriva mera idag, men här kommer iaf lite bilder av min pärla, som jag tyvärr fick alldeles för kort tid med!

Dom här bilderna är tagna för några veckor sedan! Det är så här jag kommer att minnas henne!!!

// en lessen U