Så där ja! Nu har andan fallit på igen! Har för tillfället massa fritid, eftersom jag sitter med benet gipsat, efter en krock med sötaste Svante… Bara 3 veckor kvar nu! Sen är det bara typ 2 månader kvar till bebben kommer! Var tar tiden vägen???

I övrigt har allt knallat på sen sist jag bloggade! Kingen gör framsteg för varje gång vi e ute. Just nu ligger han dock i träda vilket kanske är förståeligt. Viktoria rider honom på helgen och resten av tiden blir semester för honom. Inte så mycket att göra åt just nu. Blir förhoppningsvis bättre i sommar 😀 Vi har ju beställt en SNÄLL bebbe *skratt*
Det har blivit några turer in i ridhuset och privatlektion för ridfröken Anna. Det gjorde verkligen susen, för nu orka han gå på tygeln riktigt länge. Dock har vi låååång väg kvar. Galoppen är det lite sämre med, men nu får man honom att slå över utan att jaga alltför mycket! Dock känns det som att sitta i en bil med fyrkantiga hjul när han galopperar *skratt* men det kommer väl med massa övning! Blir ett senare problem. I övrigt så är han världens snällaste häst! Vad man än hittar på för dumheter så tar han det med ro… Senaste grejen var att tolka på skrana bakom honom. Han hade tydligen inte alls tagit det hårt. Bara lullat på! När vi klippte honom brydde han sig inte heller, fast han tydligen inte blivit klippt förut!

Har börjat hotta upp hemsidan lite, men som vanligt måste det ju jävlas när man börjar… Får inte länkar att funka, men om några dagar kanske 😀

Jaja! Nu blir det iaf en paus för lite röjning här hemma. Finns ju faktiskt en del saker som funkar att göra även om jag inte kan gå som folk. Fick domen att inte stödja på foten i 6 veckor, vilket medför en hel massa bök. Gips från låret till fotknölarna hjälper ju inte heller direkt, men det kunde ju ha varit värre 😀

Ha det gott! Slänger in en liten bild på sötaste Sanny…