I måndags var det dax för återbesök på sjukan! Nytt gips, ny info. Om två veckor rycker förhoppningsvis gipset, men det blir nån sorts stödskena istället. Har jag tur får jag börja kliva ordentligt på foten, har jag otur blir det inte så… bara hålla tummarna!

Var nere hos Kingen i söndags! Gissa om det var härligt att få träffa gossen igen! Inte van att inte se honom på typ 3 veckor! Han var skitsur, men det struntar jag i *skratt* Han blir alltid så när han har tråkigt! Tur det går över! Så här såg han förresten ut när vi hade klippt stackarn! Inte vackert, men väldans praktiskt 😀

Han e hur som helst mycket finare nu! Längtar tills jag kan börja rida igen. Risken finns ju att det blir uppehåll för mig tills bebben har kommit. Tur man kan köra oxå! 😀

Annars händer det inte så himla mycket här just nu. Jag jobbar 2 timmar varje morgon, sen blir det hem å vila benet och känna lugnet. Har supersvårt att sitta längre än 2 timmar i stöten. Benet sväller och det börjar dunka. Är lagomt att vila sig i form, bädda en säng eller två, laga middag, klia hunden och gå å sova *skratt* Gissa om jag är LESS!!!

Igår dog en vän till familjen! Nu fick han frid och slapp plågas av cancern mera! Men tomt är det! Har lite svårt att fatta att det tog slut så fort! Det är ju bara några veckor sen vi åt middag hos mor & far och då var han ju rätt pigg! Det är mycket sjukdomar av allvarligare slag som figurerar i bekantskapskretsen just nu, och det är då man inser att man inte ska gnälla över ett trasigt ben. Det läker ju och blir bra igen!

Nåja! Nog för idag! Återkommer en dag när jag är på bättre humör. Idag är det mest avigt! //U